Ga naar hoofdinhoud

Over Dué Hair by olivier

Zoekt u een professional die u probleemloos de nieuwste snit bezorgt? Dan zit u goed bij Dué Hair by olivier uit Roeselare. Het kapsalon staat voor iedereen open. Dames, heren en kinderen zijn allen welkom. De nieuwste trends en kapsels worden er feilloos toegepast.

Wij werken met een jong team bestaande uit Griet, Yente, Chloë en Zaakvoerder Olivier Popelier is al 20 jaar actief als kapper. Sinds 2005 werkt hij volledig zelfstandig na jaren ervaring te hebben opgedaan. Ons team schoolt zich op regelmatige basis bij om zo op de hoogte te blijven van alle nieuwigheden.

Naast het kappen verzorgen wij ook hairextensions, haarkleuringen en balayages. Olivier is trouwens ook opgeleid tot barbier voor het verzorgen van de mannenbaard.

MEET THE TEAMOlivier

Zaakvoerder

Zaakvoerder Olivier Popelier is al 20 jaar actief als kapper. Sinds 2005 werkt hij volledig zelfstandig na jaren ervaring te hebben opgedaan.


Griet

Kapster

Onze kapster met het hart op de tong… Na meer dan 25 jaar ervaring doet Griet haar vak nog altijd met liefde en gedrevenheid. Daarmee is griet ook de rechterhand van Olivier.


Chloë

Kapster

Onze Kapster met haar super gemotiveerde ingesteldheid staat garant voor al het all around work.


Yente

Kapster

Onze kapster met haar ervaring en de nodige mode skills 🤩 Daarmee is Yente ook de linkerhand van Olivier.


Dué Hair by olivier kiest voor de producten van

 


Dué Hair by olivier kiest voor de kleuringen van Matrix

Matrix maakt professionele haarverzorging en hairstylingsproducten die zeer exclusief zijn. Matrix heeft voor elk haartype een unieke oplossing in de verschillende productlijnen.

Matrix SoColor Beauty 90ml

• Intensieve, briljante kleuren
• Uitmuntende glans
• Uitzonderlijke houdbaarheid
• Haar dat er verbazingwekkend gezond uitziet

Dué Hair by olivier kiest voor de producten van GOLD

Gold producten en kleuren zijn geboren uit de passie en liefde voor het kappersvak, gecombineerd met een team van vooraanstaande chemici en kappers uit Scandinavië. Gold biedt milieuvriendelijke producten, die sterkte en houdbaarheid geven aan de constant veranderende looks van vandaag. De producten bestaan bijna allemaal exclusief uit hernieuwbare en duurzame bestanddelen met pure essentiële oliënplantenextracten en natuurlijke antioxidanten. 

Gold Premium Hair Colours zijn voedende haarkleuren verrijkt met pure organische oliën. De nieuwe formule geeft zacht en glanzend haar, een natuurlijke haarkleur en een lange houdbaarheid met een perfect grijsdekking. De kleuringen zijn vrij van ammoniak, PPD en resorcinol en geven een diepe verzorging na de kleuring, ze herstructureren het haar van binnenuit en geven het een beschermende laag aan de buitenkant.

“Het Gold gamma is verwennerij in de vorm van vernieuwende en functionele producten.”
Back To Top