skip to Main Content

Over Dué Hair by olivier

Zoekt u een professional die u probleemloos de nieuwste snit bezorgt? Dan zit u goed bij Dué Hair by olivier uit Roeselare. Het kapsalon staat voor iedereen open. Dames, heren en kinderen zijn allen welkom. De nieuwste trends en kapsels worden er feilloos toegepast.

Wij werken met een jong team bestaande uit Griet,Arne en zaakvoerder Olivier. Zaakvoerder Olivier Popelier is al 15 jaar actief als kapper. Sinds 2005 werkt hij volledig zelfstandig na jaren ervaring te hebben opgedaan. Ons team schoolt zich op regelmatige basis bij om zo op de hoogte te blijven van alle nieuwigheden.

Naast het kappen verzorgen wij ook hairextensions, haarkleuringen en balayages. Olivier is trouwens ook opgeleid tot barbier voor het verzorgen van de mannenbaard.

MEET THE TEAM

Olivier

Zaakvoerder

Zaakvoerder Olivier Popelier is al 15 jaar actief als kapper. Sinds 2005 werkt hij volledig zelfstandig na jaren ervaring te hebben opgedaan.

Griet

Kapster

Onze kapster met het hart op de tong… Na meer dan 20 jaar ervaring doet Griet haar vak nog altijd met liefde en gedrevenheid. Daarmee is griet ook de rechterhand van Olivier.

Arne

Kapper

Onze jongste telg in de groep met zijn super creatieve ingesteldheid vult hij perfect ons team aan.

Dué Hair by olivier kiest voor de producten van KMS

KMS California maakt professionele haarverzorging en hairstylingsproducten die zeer exclusief zijn. KMS heeft voor elk haartype een unieke oplossing in de verschillende productlijnen.

Dué Hair by olivier kiest voor de kleuringen van Goldwell

Goldwell Elumen is een haarkleuring, die het haar van binnenuit elumineert en zo de unieke kleurresultaten voor unieke stylisten creëert.

• Intensieve, briljante kleuren
• Uitmuntende glans
• Uitzonderlijke houdbaarheid
• Haar dat er verbazingwekkend gezond uitziet

tot 76% meer kleurintensiteit dan een oxidatieve permanente haarkleuring*

Back To Top