skip to Main Content

Over Dué Hair by olivier

Zoekt u een professional die u probleemloos de nieuwste snit bezorgt? Dan zit u goed bij Dué Hair by olivier uit Roeselare. Het kapsalon staat voor iedereen open. Dames, heren en kinderen zijn allen welkom. De nieuwste trends en kapsels worden er feilloos toegepast.

Wij werken met een jong team bestaande uit Griet, Jadrien en zaakvoerders Olivier & Michael. Zaakvoerder Olivier Popelier is al 20 jaar actief als kapper. Sinds 2005 werkt hij volledig zelfstandig na jaren ervaring te hebben opgedaan. Ons team schoolt zich op regelmatige basis bij om zo op de hoogte te blijven van alle nieuwigheden.

Naast het kappen verzorgen wij ook hairextensions, haarkleuringen en balayages. Olivier is trouwens ook opgeleid tot barbier voor het verzorgen van de mannenbaard.

MEET THE TEAM

Olivier

Zaakvoerder

Zaakvoerder Olivier Popelier is al 20 jaar actief als kapper. Sinds 2005 werkt hij volledig zelfstandig na jaren ervaring te hebben opgedaan.

Griet

Kapster

Onze kapster met het hart op de tong… Na meer dan 20 jaar ervaring doet Griet haar vak nog altijd met liefde en gedrevenheid. Daarmee is griet ook de rechterhand van Olivier.

Jadrien

Kapster

Onze jongste telg in de groep met Haar super creatieve ingesteldheid vult zij perfect ons team aan. zij staat garant voor alle balyage foilyage en ombre technieken.

Michael

Kapper

Michael staat in voor het onthaal. alsook de wastafel neemt hij onder zijn vleugels maar de klassieke kleuren hebben ook geen geheimen voor deze gedreven team player en medezaakvoerder.

Dué Hair by olivier kiest voor de kleuringen van Matrix

Matrix maakt professionele haarverzorging en hairstylingsproducten die zeer exclusief zijn. Matrix heeft voor elk haartype een unieke oplossing in de verschillende productlijnen.

• Intensieve, briljante kleuren
• Uitmuntende glans
• Uitzonderlijke houdbaarheid
• Haar dat er verbazingwekkend gezond uitziet

Dué Hair by olivier kiest voor de producten van Goldwell

Goldwell Elumen is een haarkleuring, die het haar van binnenuit elumineert en zo de unieke kleurresultaten voor unieke stylisten creëert.

tot 76% meer kleurintensiteit dan een oxidatieve permanente haarkleuring*

Back To Top